Дънки с татуировки | Гръндж и спортен стил с Ориенталски аромати





С митове е свързан и друг елемент от новата колекция на PUMA - линията Apres. Мотото й е „Where Finishing is Just the Beginning" и е вдъхновена от известни спортисти като Пеле, Гийермо Вилас.
Уолт Фрейзър и Ричард Пети и от живота им след края на активната кариера. Духът на 70-те се преплита със съвременни материи и идеи, а крайният резултат са кежуал модели за всеки ден.

Казват, че всичко тръгнало от страстта на японския шивач Hidehiko Yamane да обикаля света в търсене на най-качествените материали за дрехите, които изработвал. При едно от своите пътувания се натъкнал на американски стан от 1950 г., който можел да произведе 40 м превъзходен деним на ден. Тогава му дошла идея - защо да не започне да произвежда лимитирани серии джинси само за познавачи като него самия? Така приключението Evisu започнало.


През 1988 г. Yamane създал първите панталони от каубойски тип, наречени на будисткия бог на благоденствието. В началото ръчно рисувал логото - чайка, на всеки артикул. През 90-те възходът на vintage модата качи интереса към марката и в 2000 г. британците вече си купуваха джинси със златно лого на Evisu по 1200 лири чифта. Днес от малката работилничка в Осака са се нароили 50 магазина в Япония и още 400 по света.

Добрата новина за модните либерали в края на лятото е, че PUMA се готви за скок с култовите джинси Evisu, които вече ще може да се намират без проблем и в нашите магазини. Колекцията от черен деним включва прави панталони и стилни миниатюрни поли за дамите - същинско хайку от плат

Мъжките джинси също са с доста тясна кройка. Всички варианти са белязани с изображения от арсенала на татуировчиците. При женските модели бродираното сърце се намира върху ръкава или върху джобчето на дънките. Камата може да се издири върху мъжките джинси. Отличителен елемент на серията е гланцираното покритие, което придава на денима „полиран" вид.
Като добавим към това легендата за създаването на Evisu, модното предложение става просто неустоимо.

Почитателките на спортния стил ще оценят дрехите и аксесоарите от новата женска линия adilibria. Представената от руската олимпийска шампионка по овчарски скок Елена Ишинбаева и успешната сръбска тенисистка Ана Иванович колекция съчетава модерното с функционалното. Лесно разпознаваема по матираното златно лого, adidas women adilibria балансира между удобните и все пак стилни модели в четирите спортни категории - йога, гимнастика, бягане и тенис. Изчистените силуети и плисетата осигуряват свобода и подвижност. Преобладават меките тонове като светъл бамбук, както и по-наситени цветове като орхидея, люляк и тъмно грозде. Обувките пък се отличават с различни графики от външната и вътрешната страна на подметката.
Така че заложете на спортната визия без предубеждение! Дори да посягате по-често към пицата, отколкото към гиричките.

Новата колекция на adidas пък е разделена на шест основни теми за мъже и жени. Изцяло фокусираната върху представителите на силния пол линия Clean Casual набляга на ежедневната неангажираща визия. Освен върху задължителните за марката тениски с якички акцентът пада върху райето и щампованите памучни блузи. Сред безспорните попадения е пуловер в милитъри десен.

Не е нужно да си фен на фитнеса, за да оцениш преимуществата на спортната дреха. И не само за сутрешния джогинг или за да отскочиш до супермаркета. За мнозина днес това е предпочитано стрийт облекло. А в подходяща комбинация някои елементи може да паснат дори на вечерно парти.

1. суха очна линия Loose Powdre Kohl от серията Terracotta на Guerlain
2. етерично масло Роза на Ориента Arоmessence Rose D'Orient на Decleor
3. масло от смирна Myrrh Aromatic на Darphin
4. перли за бронзов загар Bronzing Pearls от серията Arabian Glow на Avon
5. парфюмна вода Trouble на Boucheron
6. бижу, Accessorize
7. чанта, Daphne
8. тоалетна вода L'Or на Torrente
9. увеличително огледало на Janeke
10. дневник с инкрустации и ръчна хартия, Кайлаш
11. чист парфюм Shаlimar на Guerlain
12. тоалетна вода Aqua Allegoria Ylang et Vanille на Guerlain
13. парфюмна вода Pure Poison на Dior
14. кутийка за бижута, Кайлаш
15. парфюмна вода Midnight на Lolita Lempicka
16. свещник, Кайлаш
17. чист парфюм Samsara на Guerlain
18. слонче от месинг, Кайлаш
19. пееща купичка, Кайлаш
20. броеница от аметист и авантюрин, Кайлаш
21. калъфка за възглавница, Кайлаш
22. шал, Contessa

Източните канони за красота и тяло са коренно различни от нашите. Какъв корем, какъв целулит, какви калории? Жената трябва да бъде мека, гладка и благоуханна. Не случайно хамамът е любимо място на ориенталките. Влажната му топлина успокоява нервите и пробужда чувствеността. Умиването е издигнато в истински култ. Служителките на хамама, обикновено възрастни жени, изтриват с груба ръкавица напарената кожа. После я намазват с масло от портокалови цветчета, роза, жасмин или амбър... продължава

Храносмилателни ензими вредни комбинации храни
eXTReMe Tracker

- Последователи